Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"ΕΛΛΑΣ"

Παρακάτω σας παραθέτω τις προφητείες του πατήρ Παϊσιου και του Κοσμά του Αιτωλού που μας αναφέρουν το τι θα συμβεί με τους ¨γείτονες¨.

Για την Τουρκία διεκήρυσσε με βεβαιότητα : «Θα διαλυθεί , και οι μεγάλες δυνάμεις θα μας δώσουν την Πόλη. Όχι επειδή μας αγαπούν αλλά γιατί θα οικονομήσει ο Θεός τα πράγματα έτσι , ώστε το συμφέρον τους θα είναι να την έχουμε εμείς . Θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι . Οι Τούρκοι έχουν να πληρώσουν πολλά , από αυτά που έχουν κάνει . Αυτό το Έθνος θα καταστραφεί , διότι δεν προήλθε με την ευλογία του Θεού. Τα κόλλυβα τους τα έχουν στο ζωνάρι τους (δηλαδή πλησίασε το τέλος τους) . Ο Άγιος Αρσένιος έλεγε πριν την Ανταλλαγή: ¨Την πατρίδα μας θα την χάσουμε, αλλά πάλι θα την βρούμ娻
.
Υπερασπιζόμενος την ελληνικότητα της Μακεδονίας , ανήρτησε στο Αρχονταρίκι του το κείμενο του προφήτου Δανιήλ που αναφέρεται στον βασιλέα των Ελλήνων Αλέξανδρο και δίπλα του μια μεγάλη χάρτινη εικόνα ενός Αγγέλου από Σερβικό Μοναστήρι , να δείχνη το κείμενο.

Παρομοίαζε το κράτος των Σκοπίων με οικοδόμημα που είναι κτισμένο με τούβλα και με φαρσαλινούς χαλβάδες , που είναι κομμένοι σε σχήμα τούβλων που είναι κάποτε να καταρρεύση

.Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου



"Θαρθή όταν έρθουν δυό καλοκαίρια καί δυό πασχαλιές μαζί"

"Οί Τούρκοι θά φύγουν, αλλά θά ξανάρθουν πάλι καί θά φθάσουν ώς τά Εξαμίλια. Στό τέλος θά τούς διώξουν είς τήν Κόκκινη Μηλιά. Από τούς Τούρκους τό 1/3 θά σκοτωθή, τό άλλο τρίτο θά βαπτισθή καί μονάχα τό 1/3 θά πάη στήν Κόκκινη Μηλιά".

"Θά βάλουν φόρο στίς κόττες καί στά παράθυρα".

"Θά σάς επιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, αλλά δέν θά προφθάσουν".

"Δέν θά φθάση ο στρατός στήν Πόλι· στή μέση τού δρόμου θάρθη τό μαντάτο, ότι έφθασε τό ποθούμενο".

Προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού

Δεν υπάρχουν σχόλια: