Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαγνητισμένο νερό πηγή υγείας;



Η έρευνα που διεξάγεται από τη NASA έχει καταδείξει ότι οι αστροναύτες που κόβονται από το γήινο μαγνητικό πεδίο αναπτύσσουν τα σημαντικά προβλήματα υγείας που μπορούν να αποτραπούν με την παροχή ενός τεχνητού μαγνητικού πεδίου μέσα στη διαστημική κάψα . Πάσχετε από μια μαγνητική ανεπάρκεια; Η απάντηση θα μπορούσε καλά να είναι "ναι" εκτός αν παίρνετε ήδη τις ειδικές προφυλάξεις για να την αποφύγετε. Το γήινο μαγνητικό πεδίο μειώνεται σταθερά και έχει χάσει πάνω από 30 τοις εκατό της δύναμής του κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2000 ετών.

Μερικοί επιστήμονες θεωρούν ότι η πτώση επιταχύνει και ότι μπορούμε να διευθυνθούμε για μια πλήρη αντιστροφή όπου ο μαγνητικός βόρειος πόλος θα τοποθετηθεί στο γεωγραφικό νότιο πόλο αντί στο γεωγραφικό βόρειο πόλο όπως είναι αυτήν την περίοδο η περίπτωση. Οι αντιστροφές μαγνητικών πεδίων πραγματοποιούνται μόνο πολύ σπάνια. Ο τελευταίος συνέβη περίπου 780.000 έτη πριν έτσι δεν ξέρουμε τι τα αποτελέσματα μιας αντιστροφής θα ήταν. Ξέρουμε ότι μόλις αρχίσει η διαδικασία αντιστροφής μπορεί να προχωρήσει σχετικά γρήγορα και να ολοκληρωθεί μέσα τόσο λίγα όπως 2000 έτη  Τα ανθρώπινα οντα αναμφισβήτητα έχουν προσαρμοστεί σε μια ορισμένη δύναμη του γήινου μαγνητικού πεδίου.

Προς το παρόν αυτή η δύναμη μειώνεται σε ένα ποσοστό που μπορεί να υπερβεί την ικανότητά μας να αντιμετωπίσουμε. Προσθέστε σε αυτός το γεγονός ότι, σε έναν αυξανόμενο βαθμό, περιβαλλόμαστε στο χάλυβα ή τα ενισχυμένα συγκεκριμένα κτήρια, τα αυτοκίνητα, τους υπογείους και πολλά άλλα "κλουβιά" που ουσιαστικά η οθόνη έξω το ήδη αποδυναμωμένο μαγνητικό πεδίο και το στάδιο θα μπορούσε καλά να τεθεί για μια ογκώδη δόση του μαγνητικού συνδρόμου ανεπάρκειας Οι μαγνήτες και η υγεία το ανθρώπινο σώμα ανταποκρίνονται βαθιά στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. MRI (απεικόνιση μαγνητικής αντήχησης) είναι μια ισχυρή ιατρική διαγνωστική τεχνική που χρησιμοποιεί τα μαγνητικά πεδία που διακρίνουν μεταξύ των υγιών και ασθενών ιστών. Η επεξεργασία με τους παλόμενους ηλεκτρομαγνήτες (pulsars) έχει βρεθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική στη θεραπεία ή την ανακούφιση των όρων όπως τα σπασίματα κόκκαλων, οι πονοκέφαλοι ημικρανίας, η αϋπνία και η κατάθλιψη. Τα μαξιλάρια και τα στρώματα με τους ενσωματωμένους μαγνήτες χρησιμοποιούνται για να ανακουφίσουν την αϋπνία, το ρευματικό πόνο, τις ημικρανίες και τα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Λέει το Δρ Βολφγκαγκ Ludwig ScD PhD του ιδρύματος για τη βιοφυσική σε Horb, η θεραπεία μαγνητικών πεδίων της Γερμανίας "είναι μια μέθοδος που διαπερνά ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα και μπορεί να μεταχειριστεί κάθε όργανο χωρίς χημική πλευρά effects" . Τα αποτελέσματα του θετικού) μαγνητισμού βόρειων πόλων (αρνητικών) και νότιων πόλων (είναι αρκετά διαφορετικά. Η βόρεια πολικότητα σταθεροποιεί, ηρεμεί και καταπραϋ'νει και μειώνει επίσης τον πόνο, τη μόλυνση και την ανάφλεξη. Η νότια πολικότητα, αφ' ετέρου, είναι όξινοι παραγωγή, enervating, αποδιοργανώνοντας βιολογικά και μπορεί να επιταχύνει την αύξηση βακτηριδίων.

Οι μαγνήτες με μια νότια πολικότητα πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθούν με τη φροντίδα ενός εκπαιδευμένου επαγγελματία εάν και σε . Το γεγονός ότι οι οργανισμοί μας αποτελούνται κυρίως από το ύδωρ και ότι όλες οι σωματικές διαδικασίες μας εξαρτώνται βαριά από το ύδωρ έχει το προβάδισμα στην έρευνα στη δυνατότητα το μαγνητισμένο ύδωρ για να προωθήσει την υγεία και να θεραπεύσει την ασθένεια. Οφέλη του μαγνητισμένου ύδατος για εκείνους μας που συνδέουν το μαγνητισμό με τα περίπλοκα σχέδια των αρχειοθετήσεων σιδήρου μεταξύ των πόλων ενός μαγνήτη η ιδέα ότι το ύδωρ μπορεί να είναι μαγνητισμένοι ήχοι αρκετά μακριά έξω. Εντούτοις, υπάρχουν άφθονα στοιχεία ότι το μαγνητίζοντας ύδωρ είτε με τους μόνιμους μαγνήτες είτε με τους ηλεκτρομαγνήτες έχει actuallly μια βαθιά επίδραση. Η πρώτη πρακτική εφαρμογή της μαγνήτισης ύδατος εμφανίστηκε στη δεκαετία του '50 όταν ανακάλυψαν οι μηχανικοί ότι το μαγνητικά αντιμετωπισμένο ύδωρ είχε μια πολύ μειωμένη τάση να διαμορφώσει την κλίμακα όταν θερμαίνεται.

Διάφορες εξηγήσεις για αυτό έχουν προωθηθεί. Η πιό εύλογη ύπαρξη ότι η μαγνήτιση χωρίζει τις "συστάδεσ" του ύδατος που περιβάλλουν τον ασβέστη και άλλα "ξένα" μόρια. Με αυτόν τον τρόπο αυτά τα μόρια παίρνουν την ευκαιρία να κρυσταλλώσει και να φερθούν εμπρός στο ύδωρ παρά να κατατεθεί στους τοίχους των σωλήνων. Αν και αυτή η εξήγηση έχει πολλούς υπερασπιστές δεν εξηγεί πλήρως γιατί το μαγνητισμένο ύδωρ διαλύει επίσης τις παλαιές καταθέσεις κλίμακας (912). Το μαγνητισμένο ύδωρ έχει βρεθεί επίσης χρήσιμο στην επεξεργασία του ύδατος πισινών. Οι ερευνητές στο πανεπιστήμιο Cranfield στο UK πρόσφατα ανακάλυψαν ότι θα μπορούσαν να μειώσουν το ποσό χλωρίου που απαιτήθηκε για να σκοτώσει τα βακτηρίδια σε μια λίμνη κατά 30 τοις εκατό με τη στερέωση των μαγνητών στη γραμμή παροχής νερού.

Ο Δρ Klaus Kronenberg, ένας καθηγητής στο κρατικό πολυτεχνικό πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, έχει διαπιστώσει ότι η χρήση του μαγνητισμένου ύδατος πισινών αποβάλλει ουσιαστικά τις καταθέσεις που διαμορφώνονται όπου η κορυφαία επιφάνεια του ύδατος συναντά τις πλευρές της λίμνης . Οι ερευνητές στο ιατρικό πανεπιστήμιο της νότιας Καρολίνας πρόσφατα ανέφεραν ότι ο καθαρισμός των δοντιών με το ύδωρ από ένα μαγνητισμένο irrigator μπορεί να μειώσει το σχηματισμό υπολογισμού από πάνω από 60 τοις εκατό και να βελτιώσει τη γενική υγεία γόμμας . Οι ισραηλινοί γεωργικοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι η χρήση του μαγνητισμένου ύδατος αύξησε τις αγροτικές παραγωγές κοντά οπουδήποτε από 5 σε 20 ανά σεντ. Οι αγελάδες που πίνουν το μαγνητισμένο ύδωρ παρήγαγαν περισσότερο γάλα και ήταν υγιέστερες από τις αγελάδες πίνοντας το μη επεξεργασμένο ύδωρ. Τα πρόβατα παρήγαγαν το περισσότερα μαλλί και κρέας, οι κότες γέννησαν περισσότερα αυγά και όλα τα ζώα αγροκτημάτων επέζησαν περισσότερο όταν πίνοντας μαγνητισμένο ύδωρ . Τα ανεκδοτικά στοιχεία των οφελών υγείας του μαγνητισμένου ύδατος αφθονούν.

Το μαγνητισμένο ύδωρ θεωρείται ότι ενέργεια-, και. Υπάρχουν εκθέσεις των ανθρώπων που επιλύουν τα προβλήματα κύστεων, που ανακτούν γρήγορα από ένα κτύπημα, έναν ανακουφίζοντας πόνο αρθρίτιδας και τη μείωση της πίεσης αίματος με την κατανάλωση του μαγνητισμένου ύδατος. Είναι ίσως λογικό να υποτεθεί ότι εάν οι επιστημονικές μελέτες για τα ζώα έχουν αποδείξει ότι το μαγνητισμένο ύδωρ έχει τα οφέλη υγείας, κατόπιν πρέπει επίσης να είναι ευεργετικό στους ανθρώπους. Εντούτοις, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία συστηματική, κλινική δοκιμή που γίνεται για να αποδείξει ή να ανασκευάσει τα θεραπεύοντας αποτελέσματα του μαγνητισμένου ύδατος στους ανθρώπους .

Αναζωογονώντας το ύδωρ μας οι ζωογονοποιωοντας και θεραπεύοντας ιδιότητες του μαγνητισμένου ύδατος θεωρούνται για να σχετιστούν στενά με "τη μνήμη τησ". Φρέσκο, το "παρθένο" ύδωρ από ένα ρεύμα βουνών είναι πλήρες της ζωτικότητας ειδικά εάν έχει ρεύσει πέρα από τον ηφαιστειακό βράχο που είναι ιδιαίτερα paramagnetic. Κατά τη διάρκεια της μετάβασής του μέσω του μολυσμένου χώματος, τα μίλια του σιδήρου ή του πλαστικού διοχετεύουν με σωλήνες, και εγκαταστάσεις επεξεργασίας όπου εκτίθεται στις τοξικές χημικές ουσίες που χάνει τη ζωτικότητά του. Ώσπου να βγαίνει από τη βρύση είναι ουσιαστικά άψυχο. Μερικοί ερευνητές θεωρούν ότι το μέσο ύδωρ βρυσών πόλεων μπορεί πραγματικά να είναι επιβλαβές, όχι μόνο λόγω του περιεχομένου τοξινών του, αλλά και επειδή έχει αναπτύξει μια πολικότητα που είναι επιβλαβής στην υγεία μας.

Αλλοι ερευνητές προτείνουν ότι η υποβάθμιση του ύδατος βρυσών μας μπορεί να φέρει τη ζωτικότητά της χαμηλότερη από τη ζωτικότητα του ανθρώπινου σώματος, με συνέπεια το συναίσθημα που στραγγίζεται και που κουράζεται μετά από ένα ντους ή ένα λουτρό . Ευτυχώς, η πρόσφατη έρευνα έχει δείξει ότι είναι δυνατό να αναπαραχθεί το ύδωρ στο αρχικό υγιές κράτος του με τη μαγνήτιση της. Είναι τώρα σαφές ότι το ύδωρ έχει μια πολύ καθορισμένη δομή. Ένα μόριο ύδατος αποτελείται από δύο άτομα υδρογόνου και ένα άτομο οξυγόνου. Λόγω της διαμόρφωσης ηλεκτρονίων του μορίου τα άτομα υδρογόνου τείνουν να προσελκύσουν άλλα μόρια ύδατος με συνέπεια το σχηματισμό των συστάδων που μπορεί να περιέχει οπουδήποτε από τέσσερα στις εκατοντάδες των μορίων ύδατος κάθε μια.

Κάποια πολύ συναρπαστική έρευνα που γίνεται στην Ουγγαρία έχει δείξει ότι αυτές οι συστάδες έχουν πραγματικά μια μνήμη και μπορούν να θυμηθούν και να φέρουν μια σφραγίδα της μαγνητικής ενέργειας που έχουν εκτεθεί είτε απλά από το γήινο μαγνητικό πεδίο είτε μέσω της ροής πέρα από τον paramagnetic βράχο. Είναι το γεγονός ότι αυτή η μνήμη καταστρέφεται στον τρόπο στη βρύση που δίνει το πόσιμο νερό μας άψυχο . Το ύδωρ μπορεί να επαν-μαγνητιστεί με τη διάβαση του μέσω των σωλήνων που συνδέουν μόνιμο ή τους ηλεκτρομαγνήτες με τους ή με την αναχώρηση του ύδατος πάνω από έναν μαγνήτη ολονύκτιο. Οι μαγνήτες πρέπει να σχεδιαστούν προσεκτικά για να ταιριάξουν με το ποσοστό ροής του νερού και πρέπει πάντα να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν πιό κοντά στην έξοδο μετά από άλλα μονάδες και φίλτρα επεξεργασίας. Στη στάσιμη (ολονύκτια) μαγνήτιση είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί ότι μόνο το αρνητικά πολωμένο ύδωρ ή το μικτό αρνητικό και θετικό ύδωρ χρησιμοποιούνται.

Το μαγνητισμένο ύδωρ είναι μαλακότερο από το ύδωρ βρυσών έτσι η μαγνήτιση μπορεί να οδηγήσει στη σημαντική αποταμίευση σε χρήση απορρυπαντικού και σαπουνιών. Βοηθά επίσης να αποτρέψει τις καταθέσεις στα μαχαιροπήρουνα και τα γυαλιά που πλένονται σε ένα πλυντήριο πιάτων και μπορεί ακόμη και να καταστήσει την τρίχα λαμπρότερη. Ο Johann Grander και ο Heinrich Antosch, και οι δύο απόστολοι του "πατέρα της μαγνήτισης ύδατοσ", ο Δρ Βίκτωρ Schauberger, έχουν αναπτύξει τις μονάδες που παράγουν το "ύδωρ διαβίωσηs". Η βίαια δίνη χρήσης μονάδων πρώτη που αναμιγνύει σε μια ειδική αίθουσα για να αποβάλει τη μνήμη του ύδατος των ρύπων, του χλωρίου, κ.λπ. και να αποτυπώσει έπειτα μια ευεργετική μαγνητική μνήμη στο ύδωρ προτού να βγεί τη βρύση. Οι μονάδες εγκαθίστανται κάτω από το νεροχύτη ή στην κύρια ίσαλη γραμμή και πρέπει πάντα να τοποθετηθούν μετά από οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε φίλτρα και συσκευές επεξεργασίας .

Η επεξεργασία με την paramagnetic εδαφολογική Α πολύ πρόσφατη ανάπτυξη στη μαγνητική κατεργασία ύδατος περιλαμβάνει τη χρήση του paramagnetic χώματος. Το paramagnetic χώμα προέρχεται από τον ηφαιστειακό βράχο που αποτυπώθηκε μόνιμα με το γήινο μαγνητικό πεδίο αμέσως προτού να σταθεροποιήσει. Ο paramagnetic βράχος και το χώμα δεν είναι σιδηρομαγνητικοί (δεν προσελκύει τις αρχειοθετήσεις σιδήρου) αλλά τα μαγνητικά δίπολά τους ευθυγραμμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε το χώμα ή ο βράχος προσελκύεται έντονα σε έναν κανονικό μαγνήτη. Λόγω στην ηλικία του βράχου το "μαγνητικό πεδίο" που συναρμόζεται σε το είναι συχνά αρκετά ισχυρό, αρκετά ισχυρότερος από το γήινο μαγνητικό πεδίο σήμερα. Είναι ενδιαφέρον ότι πολλές ιερές περιοχές και SPA θεραπείας χτίστηκαν κοντά στους paramagnetic σχηματισμούς βράχου.

Ίσως οι πρόγονοί μας ήταν σε θέση να αισθανθούν άμεσα τα οφέλη paramagnetism . Η χρήση του ύδατος που αντιμετωπίζεται από την επαφή με το paramagnetic χώμα είναι ακόμα στα σπάργανα. Εντούτοις, τα γεωργικά πειράματα σαφώς έχουν δείξει ότι και το ίδιο το paramagnetic χώμα (που χρησιμοποιείται ως λίπασμα) και άρδευση με την paramagnetically αντιμετωπισμένη αύξηση ύδατος παράγει και το σθένος φυτών σημαντικά . Τα ανεκδοτικά στοιχεία των οφελών υγείας προκύπτουν και ο ανέξοδος εξοπλισμός επεξεργασίας αναπτύσσεται. Μια κοινή προσπάθεια αναλαμβάνεται επίσης για να αναπτύξει τις αξιόπιστες μεθόδους πραγματικά τα αποτελέσματα της μεταχείρησης του ύδατος είτε με τους μαγνήτες είτε το paramagnetic χώμα. Υπάρχει κάποια ένδειξη ότι το UV (υπεριώδες) φάσμα του ύδατος από τη μαγνήτιση και ο Δρ αλλάζει Thomas Narvaez, ένας ερευνητής στο κράτος της Ουάσιγκτον, έχει χρησιμοποιήσει επιτυχώς το radionics για να μετρήσει ζωτικότητα του αντιμετωπισμένου ύδατος.

Μια κλινική δοκιμή είναι στο στάδιο προγραμματισμού για να αξιολογήσει τα οφέλη του μαγνητισμένου ύδατος στην επεξεργασία του χρόνιου συνδρόμου κούρασης . Το μαγνητισμένο ύδωρ προκύπτει αληθινά ως μια από τις πιό συναρπαστικές εξελίξεις στην τρέχουσα μάχη για να προστατεύσει την υγεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: