Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011

PROJECT BLUE BEAM


Σχέδιο Μπλέ Δέσμη - PROJECT BLUE BEAMΑπό τα μέσα του 1990 υπάρχουν άφθονοι ψίθυροι από κύκλους και επιτελεία του στρατού και την επιστημονική κοινότητα σχετικά με μια περίεργη σειρά από επιστημονικά προγράμματα δοκιμών. Ένα από αυτά είναι το HAARP. Και το άλλο ονομάζεται PROJECT BLUE BEAM. Φαίνεται στην πραγματικότητα, αν πιστέψουμε στις πηγές (και μερικές έχουν μάλλον άψογο επιστημονικό κύρος ... ένας ακόμα αναγεννημένος Χριστιανός επιστήμονας όπως ο Δρ Νικ Begich), οτι οι  κυβερνήσεις και τα σκιερά στοιχεία του στρατού έχουν αναπτυχθεί και  δεν είναι απλά φοβερά όπλα σκοποβολής, αλλά όπλα για την κάμψη του μυαλού, όπλα του νου. Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη )είναι ένα από αυτά τα όπλα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, προγράμματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.

Το Project Blue Beam είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εργασιών που συνδέεται με τα άλλα εξωτικά έργα φυσικής, όπως το πρόγραμμα HAARP στην Αλάσκα. Το HAARP είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη ,εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας scalar τεχνολογία φυσικής (Nikola Tesla) που αναλύει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εικόνες εξωτερικές για το μέγεθος ουρανού. Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα . Είναι σαν την τηλεόραση παρέχοντας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε  και όποιος έχει μειωμένη όραση θα μπορούσε να το δει.

Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσι ώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα. Το θεωρείτε τρελό; Περίμενετε  ένα λεπτό και θα δείτε .Υπάρχουν φοβερές αποκαλύψεις σε αυτή την ιστορία. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μάρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου. Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον "Ιησού" στον ουρανό! Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει. Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε. Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποιήσις.


"Ηλεκτρονική Μαγεία & Μπλε Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς"


Η "επιχείρηση Μπλε Δέσμη " είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.

Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Μπλε Δέσμη, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα συχνότητας στον εγκέφαλο, είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την συλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού. The Blue Beam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.

Κατ 'αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα, το σόου θα αποτελείται από προβολές λέιζερ, πολλαπλά ολογράμματα θα στέλνουν εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, κάθε περιοχή θα έχει διαφορετικές εικόνες σύμφωνα με τα εθνικά πιστεύω και των θρησκευτικών δογμάτων. Καμία περιοχή δεν θα αποκλειστεί. Με κινούμενα σχέδια από υπερ-υπολογιστές και ηχητικά εφέ που θα εμφανίζονται να προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος, θα πείσει τους οπαδούς των διαφόρων δογμάτων για την επιστροφή του Μεσσία τους, με την εντυπωσιακή πειστική ζωντανή ρεαλιστική εικόνα.

Οι διάφορες σωτήρες στη συνέχεια θα συγχωνευθούν σε έναν "σωστό" και θα υπάρχει εξήγηση κάθε μυστηρίου, προφητείες και αποκαλύψεις θα δοθούν στη δημοσιότητα. Η εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής δυσαρέσκειας και γενικά θα επικρατει μεγάλος σάλος σε όλα τα κράτη και αναρχία. Φαίνεται σίγουρα ότι αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους τα ενωμένα έθνη( ΟΗΕ )


Το Blue Beam Project, ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) που αναπτύχθηκε από επιστήμονες της NASA, αποτελείται από 4 μέρη, 4 βήματα προς την εφαρμογή της θρησκείας NWO New World Order (conspiracy theory) με τον Αντίχριστο στην κεφαλή του νέου κόσμου.Πρώτον, οι σεισμοί σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε νέα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποκαλύπτουν ότι έχουν παρανοήσει βασικά δόγματα όλων των θρησκειών και έχουν προβεί σε εσφαλμένη ερμηνεία.

Δεύτερον, ένα γιγαντιαίος διαστημικός χάρτης με προβολές λέιζερ πολλαπλών 3D-διαστάσεων με ολογραφικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, θα φαίνεται να είναι η εικόνα του Θεού, μιλώντας σε όλες τις γλώσσες.

Τρίτον, η ηλεκτρονική συμμετοχή με τηλεπαθητικα κύματα ELF, VLF, LF θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου , θα μπλέκετε με την φυσική σκέψη και θα διαχέεται σε μορφή τεχνητής σκέψης και λήψης ώστε κάθε ένας να πιστεύει ότι ο Θεός μιλάει μέσα στη δική τους ψυχή.

Τέταρτον, ηλεκτρονικές "υπερφυσικές" εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην εξαπάτηση θα δημιουργήσει τις ακόλουθες ψευδαισθήσεις: η ανθρωπότητα θα πιστέψει πως επίκειται εξωγήινη εισβολή, οι Χριστιανοί θα θεωρούν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει για να τους διασώσουν, και να πείσουν όλους ότι οι παγκόσμιες σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις είναι η αιτία και η έλευση του Αντίχριστου όπου διεισδύει και ταξιδεύει μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικό καλώδιο, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές - είναι παντού και αναπόφευκτο.
Όταν το ELF χρησιμοποιείται σε ένα πρόσωπο όλες αισθήσεις του τροποποιούνται. Μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , και οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να βλέπουν αυτό που θα βλέπετε μόνο εσείς και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά . Αν και πιστεύουμε ότι η Μπλε Δέσμη θα είναι σε συνδυασμό με την πραγματική εσωτερική και εξωτερική εισβολή των έκπτωτων αγγέλων και δαιμόνων της Αποκάλυψης «κεφάλαιο εννέα(9)» με κάποιο τρόπο. Αυτές είναι κάποιες σοβαρές πληροφορίες.

ELF είναι ένα εργαλείο της Luciferian Elite. Είναι η Νέα Εποχή εκδοχή της μαγείας, ως εκ τούτου σε ηλεκτρονική μαγεία. Βασικά κατευθύνουν τις εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), στο πρόσωπο της επιλογής τους για οποιαδήποτε αιτιολογία έχουν. Το ELF θα κανει το άτομο να είναι άβουλο και πολλές φορές δεν θα το συνειδητοποιούν καν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρης αλλοιωμένη κατάσταση . Βασικά ο εγκέφαλος έχει πολλές φόρες ένα τείχος προστασίας και μπορεί και μπλοκάρει τις συχνότητες. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα ειδικό με το τείχος προστασίας μπορεί να εμποδίσει ένα χάκερ από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή. Luciferian αυτό το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την μπλε Δέσμη Τεχνολογία, περισσότερο γνωστή ως Project Blue Beam, θα είναι η φωνή του θεού το Α και το Ω θα το ονομάσουν , αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια πλάνη, μια καλοσχεδιασμένη απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: