Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Συστήματα ελέγχου και τροποποίησης του κλιματος


Συστήματα ελέγχου και τροποποίησης του κλιματος



" Ρώσικος Τρυποκάρυδος" (The Russian Woodpecker). Αυτές οι συσκευές αναμετάδοσης ηλεκτρομαγνητικών σημάτων βασίζονται στο πρωταρχικό σχέδιο ενός μεγάλου επιστήμονα, του Νίκολα Τέσλα. Τα Ρώσικα σήματα πάλλονταν στην αρχική τους μορφή στην πολύ επικίνδυνη συχνότητα των 10 Hertz, γνωστή στον επιστημονικό κόσμο ως E.L.F. (Extreme Low Frequency).
Oι αναμεταδότες αυτοί σημάτων Τέσλα δημιουργούν συνεχή κύμματα ELF τα οποία με τη σειρά τους σχηματίζουν διαδοχικά ένα πελώριο "μπλόκο" που αλλάζει την πορεία του ρεύματος αέρα σε πολύ μεγάλο υψόμετρο και φράζει την κανονική ροή του μετώπου των καιρικών συνθηκών. Οι σοβιετικοί αναμεταδότες σημάτων ELF ήταν ικανοί να προκαλέσουν ξηρασίες που διήρκεσαν για αρκετούς μήνες, ακόμα και χρόνια, όπως επίσης και καταστροφικές πλημμύρες.

Όλα ξεκίνησαν με το μεγάλο επιστήμονα που ακούει στο όνομα Νίκολα Τέσλα, ένα σέρβο μετανάστη που πήγε στις ΗΠΑ λίγο πριν τις αρχές του 20ού αιώνα. Ο Tέσλα ήταν αληθινή "μεγαλοφυία". Είχε εφεύρει, ή είχε ανακαλύψει, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, το φωτισμό Νέον, ενώ ήταν εκείνος που ανέπτυξε στην πραγματικότητα το εναλλασόμενο ρεύμα. Είχε επίσης υπολογίσει πώς "να υποκλέψει" μέρος από την άφθονη ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τη γήινη περιστροφή.Την ίδια δηλαδή ηλεκτρική ενέργεια η οποία προκαλεί την αστραπή, ενέργεια την οποία μπορούμενα δούμε με γυμνό μάτι.
Πειραματίσθηκε επίσης με την ηλεκτρομαγνητική ροή και μελέτησε το γήινο βαρυτικό πεδίο. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του ανακάλυψε ότι ο ιονισμός της ατμόσφαιρας μπορούσε να αλλάξει όταν φορτιζόταν με μεταδόσεις ραδιοκυμμάτων στο φάσμα χαμηλής συχνότητας των 10 έως 80 Hertz. Ανακάλυψε επίσης ότι θα μπορούσε να προκαλέσει και τον θετικό και τον αρνητικό ιονισμό της ατμόσφαιρας μεταβάλλοντας τη ραδιοσυχνότητα. Οι περαιτέρω έρευνες κατέδειξαν ότι με τον θετικό ιονισμό της ατμόσφαιρας οι άνθρωποι και τα ζώα παρουσίαζαν σημάδια κόπωσης και λήθαργου, ενώ με τον αρνητικό ιονισμό ανεξήγητη ενεργητικότητα.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της τεχνολογίας είναι το αποτέλεσμα που προκαλούν οι ραδιοσυχνότητες όταν προσκρούουν στα μόρια του αέρα. Τα μόρια διεγείρονται και εκπέμπουν αρνητικώς φορτισμένα ηλεκτρόνια που ενώνονται εύκολα με το υδρογόνο και το οξυγόνο και παράγουν μόρια νερού. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι αυτός ο τύπος ραδιοκυμμάτων μεταφέρει επίσης θετικά φορτισμένα ιόντα μέσω της ιονόσφαιρας στη μαγνητόσφαιρα. Τότε, τα θετικά φορτισμένα ιόντα παγιδεύονται στις ζώνες Van Allen, κινούμενα ανάμεσα στις περιοχές Aurora Borealis και Aurora Australis, ακριβώς εκεί δηλαδή που όλως συμπτωματικά έχουμε τις τρύπες στα στρώματα του όζοντος.

Το φρέον, ο δολοφόνος του όζοντος, από τη φύση του διαλύεται γρήγορα. Αυτή η έμφυτη ιδιότητά του έρχεται σε αντίφαση με την αντίληψη ότι η συγκέντρωση φρέοντος δημιουργεί τρύπες στα στρώματα του όζοντος στο Βόρειο και Νότιο Πόλο. Εντούτοις, όταν τα ραδιοκύμματα χτυπήσουν τα ήδη αιωρούμενα ιζήματα φρέοντος, αντιδρούν με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά δεν μπορούν να μετακινηθούν και να διαλυθούν στη μαγνητόσφαιρα.

Όσο περίεργο και να σας φανεί, οι ηγέτες της παγκόσμιας "ελίτ" έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας καθώς και των ικανοτήτων της. Το 1970 o Zbigniew Brzezinski δημοσίευσε ένα βιβλίο με τίτλο "Ανάμεσα σε δυο εποχές". Ο Brzezinski είναι ένας από τους ιδρυτές της Τριμερούς Επιτροπής του Συμβουλίου Ασφαλείας. Στο βιβλίο του αναφέρει: η τεχνολογία θα καταστήσει διαθέσιμες στους ηγέτες σημαντικών εθνών, τεχνικές για τη διεξαγωγή μυστικών εχθροπραξιών, για τις οποίες μόνο ένα στοιχειώδες ελάχιστο των δυνάμεων ασφαλείας θα πρέπει να διατεθεί. Η τεχνολογία της τροποποίησης του καιρού θα μπορούσε να υιοθετηθεί για να παράγει παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας ή θυελλών.

Μια ακόμα επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος της δυτικής "ελίτ"για τη διαμόρφωση του καιρού ήρθε με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1989 στην εφημερίδα Washington Post. Το άρθρο αναφέρεται στη Διάσκεψη για το Παγκόσμιο Περιβάλλον που έγινε στο Τόκιο το 1989. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Barber Conable, ο οποίος είναι επίσης μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, μίλησε μπροστά στο κοινό περιγράφοντας τους υψηλούς στόχους της δυτικής "ελίτ". Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων ανέφερε: "Καθώς οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κάποιες φυσικές καταστροφές, μπορούν επίσης να θερμάνουν κρύα και μη παραγωγικά εδάφη στο Βορρά, καταστώντας τα παραγωγικά".

Υπάρχουν καλά τεκμηριωμένα στοιχεία για το ότι η δυτική ελίτ και οι Σοβιετικοί έχουν συμμετάσχει από την αρχή της δεκαετίας του '70 στην από κοινού καιρική τροποποίηση στο Βόρειο Ημισφαίριο. Το 1971 υποστηρίχθηκε ότι οι ΗΠΑ και οι Σοβιετικοί άρχισαν να συνεργάζονται στα μυστικά προγράμματα τροποποίησης του καιρού. Ένα από αυτά έφερε το όνομα POLEX (Polar Experiment of the Global Atmospheric Research Program) και ένα άλλο AIDJEX (The Arctic Ice Dynamics Joint Experiment). Αυτά τα προγράμματα προσπαθούσαν να λιώσουν τις επιφάνειες του πολικού πάγου. Άλλα αμερκάνικα προγράμματα όπως το NILE BLUE και το CLIMATE DYNAMICS προσπαθούσαν να αλλοιώσουν τεράστιες εκτάσεις αρκτικού πάγου. Υπήρξε ένα ακόμα άρθρο στους New York Times της 16ης Δεκεμβρίου του 1980 το οποίο έκανε λόγο για ένα από κοινού πρόγραμμα των ΗΠΑ και των Σοβιετικών για την ανάπτυξη αναμεταδόσεων κυμάτων E.L.F. από την Ανταρκτική με σκοπό "να υπάρξει αλληλεπίδραση με το γήινο μαγνητικό πεδίο"...

Το σύστημα "Σοβιετικός Τρυποκάρυδος"
Το σοβιετικό πρόγραμμα καιρικής τροποποίησης είναι γνωστό ως ¨σύστημα Τρυποκάρυδου". Περιλαμβάνει μεταδόσεις κυμάτων ακραίως χαμηλής συχνότητας των 10 περίπου Hertz, κάνοντας χρήση συσκευών μετάδοσης Tesla σε περιοχές όπως το Angarsk και Khabarovsk στη Σιβηρία, Nikolayev στην Ουκρανία, Ρήγα στη Λεττονία, καθώς και σε μια περιοχή 100 περίπου χιλιομέτρων νότια της πρωτεύουσας της Κούβας, Αβάνα. Για να πάρετε μια ιδέα για το μέγεθος του εγχειρήματος, φανταστείτε ότι στην περιοχή δίπλα στην Αβάνα το σύστημα συντηρείται και λειτουργεί με ένα προσωπικό 2.500 περίπου ατόμων.

Οι συσκευές αναμεταδίδουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα που δημιουργούν ένα κλιμακωτό δίχτυ συχνοτήτων E.L.F. πέρα από τις ΗΠΑ. Αυτό γίνεται με την ανά ζεύγη διαβίβαση διαδοχικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας, έτσι ώστε να συγκλίνουν σ' ένα προκαθορισμένο σημείο προκαλώντας ρήγμα στην ατμόσφαιρα. Η τεχνολογία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αλλάξει την πορεία της δέσμης του ρεύματος του αέρα και να φτιάξει ένα "μπλόκο" μεγάλης διάρκειας φρενάροντας ή προκαλώντας καιρικά φαινόμενα.

G.W.E.N.
Ένα σύστημα παρόμοιο με τον "Σοβιετικό Τρυποκάρυδο" στήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ονομάσθηκε Ground Wave Emergency Network (Δίκτυο Επίγειων Κυμάτων Έκτακτης Ανάγκης) ή GWEN. Το δίκτυο αυτό φτιάχτηκε υπό την καμουφλαρισμένη ή πιθανώς διπλή χρησιμοποίηση ενός συστήματος επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης το οποίο δε θα μπορούσε να διακοπεί από ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Οι μονάδες GWEN είναι σε θέση να αλλοιώσουν το μαγνητικό πεδίο σε μια ακτίνα 200 - 250 μιλίων. Οι μεμονωμένες μονάδες αποτελούνται από ψηλούς πύργους των 300 ποδιών περίπου, οι οποίοι μεταδίδουν τα ραδιοκύματα μέσω των εκατοντάδων γυμνών καλωδίων χαλκού εκ των οποίων έκαστο έχει μήκος περί τα 300 πόδια. Τα καλώδια αυτά θάβονται στο έδαφος με τέτοιο τρόπο που να ακτινοβολούν προς τα έξω από τη βάση του κάθε πύργου. Τα καλώδια αλληλεπιδρούν με τη γη ως καλός αγωγός ακτινοβολώντας της ενέργεια των ραδιοκυμάτων για πολύ μεγάλες αποστάσεις μέσω του εδάφους.
Τέτοιες μονάδες βρίσκονται στο Τέξας, τη Νεβάδα, το Μέιν, τη βόρεια και νότια Καρολίνα, το Μέρυλαντ, το Όρεγκον, την Καλιφόρνια, τη Μινεσότα, την Οκλαχόμα, τη Βιρτζίνια, το Κολοράντο, τη Μοντάνα και, για να μη μακρυγορούμε, και σε κάποιες άλλες στρατηγικές περιοχές των ΗΠΑ. Υπήρξαν σημαντικές ενδείξεις ότι οι μονάδες G.W.E.N. σε συνδυασμό με τις σοβιετικές αναμεταδόσεις "Τρυποκάρυδος" έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στη δημιουργία των ακραίων και εκτενών πλημμυρών στις ΗΠΑ το 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια: