Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ    Νέα στοιχεία για μυστικές ουσίες, που χρησιμοποιούσε ο Χίτλερ, προκειμένου να κρατά σε διέγερση τα στρατεύματά του, έφερε το φως η Daily Mail.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι γιατροί, που δούλευαν για λογαριασμό του δικτάτορα, έδιναν ναρκωτικά, στα στρατεύματα, για να είναι άγριοι, αδίστακτοι και να αντέχουν στις μάχες , καθιστώντας τους άνδρες του Γ' Ράιχ πραγματικές "μηχανές πολέμου"

Η Daily Mail αναφέρει πως το μυστικό ήταν τα χάπια "Pervitin", το βασικό συστατικό των οποίων ήταν η μεθαμφεταμίνη.
Η παραγωγή των εν λόγω χαπιών ανήλθε σε 200 εκατομμύρια, ανάμεσα στο 1939 και το 1945, όπως υποστηρίζει έρευνα της Γερμανικής Ιατρικής Ένωσης.

Παίρνοντας αυτά τα χάπια, οι στρατιώτες μετατρέπονταν σε "σούπερ ήρωες", καθώς τους δημιουργείτο υπερβολική αυτοπεποίθηση και έχαναν κάθε είδους "ανθρώπινο" αίσθημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τον Ιανουάριο του 1942, μια ομάδα στρατιωτών, οι οποίοι είχαν περικυκλωθεί από τον κόκκινο στρατό, προσπάθησε να οπισθοχωρήσει, για να αποφύγει τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, που άγγιζαν τους -30 βαθμούς Κελσίου.

Οταν οι γιατροί τους χορήγησαν τα χάπια, μετά από λίγο, άρχισαν να αισθάνονται... διαφορετικά και να χάνουν το αίσθημα του φόβου και τη διάθεση υποχώρησης.

Σύμφωνα με Γερμανούς αναλυτές, αυτό ήταν το τελευταίο μυστικό όπλο του Χίτλερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: