Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ


#Oι πασάδες της Άγκυρας έχουν αποφασίσει να τραβήξουν το σχοινί με την αδύναμη σήμερα Ελλάδα, μέχρι εκεί που θα πρέπει να μιλήσουν τα όπλα.
# Στο Πεντάγωνο σχεδόν καθημερινά γίνονται συσκέψεις επιτελών για το αναμενόμενο θερμό επεισόδιο που σχεδιάζουν να δημιουργήσουν αμέσως μετά το Πάσχα οι Τούρκοι στο Αιγαίο.
# Κι αυτήν τη φορά όχι στον αέρα, αλλά στη θάλασσα.
# Όλα αυτά θα παιχτούν γύρω από το Καστελόριζο, το ελληνικό νησί που η Τουρκία το τοποθετεί στη Μεσόγειο (δήλωση Νταβούτογλου) και όχι στο ελληνικό Αιγαίο.
# Ήδη τουρκικό πολεμικό πλοίο και όχι ακταιωρός του λιμενικού, όπως γινόταν μέχρι σήμερα περιπολεί όλο το 24ωρο στην περιοχή του Καστελόριζου, ενώ για το τέλος του Απρίλη έχει αποφασιστεί από τους Τούρκους η εμφάνιση νορβηγικού πλοίου ερευνών στον υποθαλάσσιο χώρο για υδρογονάνθρακες, το οποίο θα αρχίσει τις έρευνες στα όρια της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ για λογαριασμό της Τουρκίας.
# Το τουρκικό πολεμικό πλοίο περιπολεί ήδη στο στίγμα γεωγραφικό μήκος 32 μοίρες, 16 πρώτα, 38 δεύτερα, που βρίσκεται ανοικτά των κυπριακών ακτών και ουσιαστικά καταργεί την εφαπτόμενη αποκλειστική ζώνη Ελλάδας – Κύπρου, πιστοποιώντας έτσι ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ:Newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: