Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Η Κύπρος όρισε την 1η Οκτωβρίου σαν ημερομηνία έναρξης των ερευνών για φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της.

Η Κύπρος όρισε την 1η Οκτωβρίου σαν ημερομηνία έναρξης των ερευνών για φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της.

Οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν την ΑΟΖ της Κύπρου και δήλωσαν ότι θα έχουν αντίδραση με όλα τα μέσα σε περίπτωση που η αμερικανική εταιρεία που ορίσθηκε να κάνει τις έρευνες ξεκινήσει την διαδικασία με την εξέδρα noble energy.

Από την άλλη πλευρά, το Ισραήλ, που αναγνώρισε την κυπριακή ΑΟΖ  και επιθυμεί τη συνεργασία με την  Κύπρο, έχει σχέσεις "υψηλής έντασης" με τους απογόνους των γιων της μογγολικής στέπας.

Η εταιρεία ερευνών, στην οποία λογικά θα έχει μετοχές το εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ, θα ζητήσει την υποστήριξη του 6ου αμερικανικού στόλου της Μεσογείου, αλλά και του Ισραήλ.

Βέβαια δεν συζητάμε για το ελληνικό ναυτικό και την αεροπορία, αφού εμείς δηλώσαμε ότι είμαστε μια δύναμη ειρήνης.

Τώρα μάλιστα που νομιμοποιήσαμε και την φούντα και θα είμαστε ακόμη παραπάνω τα παιδιά των λουλουδιών, της χαράς  και της πράσινης ανάπτυξης, ούτε λόγος να γίνεται για το να πουλήσουμε τσαμπουκά στους Τούρκους.

Αν πάμε όμως και στις πληροφορίες που έρχονται πίσω από την κουρτίνα, που θέλουν εξελίξεις σύντομα προς την οικονομική εξομάλυνση ή την οικονομική κατάρευση του πλανήτη, βλέπουμε ότι στο νότο του ελληνισμού, κάτι πάει να παιχτεί τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου.

Ίσως εκείνο το θερμό επεισόδιο που τόσοι πολλοί ονειρεύονται.

Θα δούμε, αφού οι μέρες τρέχουν και το σημείο καμπής πλησιάζει.

ΠΗΓΗ: ΛΙΑΚΟ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: