Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλήρημα Αλβανού Εθνικιστή: Αλβανικά εδάφη όχι μόνο η Τσαμουριά, αλλά και ο Μοριάς και η Πελοπόννησος!

Παραλήρημα Αλβανού Εθνικιστή: Αλβανικά εδάφη όχι μόνο η Τσαμουριά, αλλά και ο Μοριάς και η Πελοπόννησος!



Κότσιο Νταναϊ: Ο Αβραμόπουλος «νεο-ναζί στην ψυχή»

- η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία  κατηγορεί τον έλληνα  Υπεξ ότι «με τις δηλώσεις του παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας» ενώ απειλεί πως θα » επιστρατεύσει όλο τον αλβανικό εθνικιστικό παράγοντα, έως την αυτοθυσία, για να υπερασπιστεί κάθε σπιθαμή  θάλασσας, ξηράς και εναέριου χώρου…»
-Κότσιο Νταναϊ : στο μέλλον θα ανεβάσουμε τους τόνους σχετικά με τα αλβανικά εδάφη στην Τσαμουριά, Φιλιάτι, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Άρτα κλπ. Κι αν θέλει ακόμα ο έλληνας υπουργός εξωτερικών   και για το Μοριά ή τη σημερινή Πελοπόννησο  που κάποτε κατοικούνταν από αλβανούς…»

Όπως ήταν άλλωστε και αναμενόμενο, η ομιλία του Υπεξ κ. Αβραμόπουλου στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, αν και προσεκτική και κατά την άποψή μας πολύ φιλική απέναντι στην Αλβανία, προκάλεσε πληθώρα σχολίων με τη σημαία να κρατούν η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία και οι κάθε είδους εθνικιστές και «πατριώτες».
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία του τουρκόσπορου Σπαχίου κατηγορεί τον έλληνα  Υπεξ ότι «με τις δηλώσεις του παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή της χώρας» ενώ απειλεί  πως η συμμαχία θα » επιστρατεύσει όλο τον αλβανικό εθνικιστικό παράγοντα, έως την αυτοθυσία, για να υπερασπιστεί κάθε σπιθαμή  θάλασσας, ξηράς και εναέριου χώρου…»
Ακόμη η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία διαμέσου του γραμματέα σχέσεων με το εξωτερικό κ. Λισέν Μπασκούρτι, κάποτε διπλωμάτης και τώρα διευθυντής μιας αποκαλούμενης  Αλβανικής Διπλωματικής Ακαδημίας, προειδοποίησε τον αλβανό πρωθυπουργό που θα συναντηθεί αύριο στη Ρώμα με τον πρωθυπουργό Σαμαρά  ώστε «να μην παραβιάσει την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου  και να μην επαναλάβει για δεύτερη φορά την ίδια αντεθνική πράξη…ζητώντας  επίσης «από τον πολίτη Μπερίσα (τον αποκαλούν «πολίτη» καθότι δεν τον αναγνωρίζουν ως πρωθυπουργό σημ. Δερ) να κάνει ανοιχτές και όχι κρυφές συνομιλίες…».
Εντωμεταξύ ο γνωστός πρόεδρος του Συνδέσμου Φυσικής Αλβανίας Κότσιο Ντάναϊ , σύμφωνα με το αλβανο-σκοπιανό ΙΝΑ , χαρακτηρίζει τον Αβραμόπουλο «νεοναζί στην ψυχή» καθώς θεωρεί πως τα όσα είπε στη Βουλή είναι επίθεση κατά των Αλβανών.
«Αυτός ξεχασε να πει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφέρει ο Ντάναϊ, πως  σήμερα ο «ασθενής» της περιοχής λέγεται Ελλάδα. Γι αυτό και το νεο-ναζιστικό κόμμα «Χρυσή Αυγη» είναι στη βουλή και έχει άνοδο δημοτικότητας. Στην Αλβανία δεν έχει άνοδο του εθνικιστικού εξτρεμισμού, αλλά έχει αναζωογόνηση του πατριωτικού πνεύματος και αυτό είναι χαρακτηριστικό της  δημοκρατίας.»
Μάλιστα ο Ντάναϊ  έμμεσα απειλεί και την ΕΕΜειονότητα στην Αλβανία καθώς σημειώνει πως «στην Αλβανία υπάρχουν 7 έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο και δυο υπουργοί. Που είναι το εθνικιστικό πνεύμα. Απεναντίας υπάρχει περίσσευμα σεβασμού των μειονοτήτων».
Ακόμα ο Ντάναϊ συνεχίζοντας τα προκλητικά λόγια λέει πως «στο μέλλον θα ανεβάσουμε τους τόνους σχετικά με τα αλβανικά εδάφη στην Τσαμουριά, Φιλιάτι, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Άρτα κλπ.
Κι αν θέλει ακόμα ο έλληνας υπουργός εξωτερικών   και για το Μοριά ή τη σημερινή Πελοπόννησο  που κάποτε κατοικούνταν από αλβανούς…»

ΠΗΓΗ
: www.deropoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: