Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Όχι στο έλεος των πολιτικών

Όχι στο έλεος των πολιτικών !!


Απίστευτη προδοσία εξελίσσεται το τελευταίο διάστημα εις βάρος του Ελληνικού λαού.Ο φτωχός και ο μέσος Έλληνας καλείται να πληρώσει τις αμαρτίες και την κακοδιαχείριση των χρημάτων από τους Πολιτικούς!
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά έχουν το προκλητικό θράσος να ζητάνε αναδρομικά την ώρα που οι συνταξιούχοι έχουν φτάσει σε πλήρη εξαθλίωση, η ανεργία έχει ξεπεράσει το 15% και οι ελάχιστες επιχειρήσεις που μείναμε κλείνουν η μία μετά την άλλη.
 Η απάθεια τους από την άλλη δεν έχει όρια! Ζούνε σε άλλο κόσμο,βρίσκονται εκτός Ελλάδος?έχουν χάσει την ακοή τους και δεν ακούν τον προβληματισμό και τις φωνές των πολιτών?
Κάποιοι απ αυτούς έχουν κατακλέψει τους κόπους του Ελληνικού λαού και ούτε ένας δεν βρίσκετε στην φυλακή!
 Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα της αντίδρασης,ειρηνικά να βγούμε στους δρόμους ο καθένας στην πόλη του και να διαμαρτυρηθούμε,πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν ότι είμαστε και εμείς εδώ ενεργοί και δεν θα αφήσουμε να αποφασίσουν για εμάς και το μέλλον των παιδιών μας χωρίς εμάς !!!



                                                                                                                                                                             Έλληνες Ξεσηκωθείτε
                                 
                                                                                                                                                                    Στηρίξτε τα Κινήματα Διαμαρτυρίας

3 σχόλια:

hackaday είπε...

Baσικά θα έπρεπε οι συγκεντρώσεις να έχουν πολύ περισότερο κόσμο. Δεν εννοείται πόλεις όπως Αθήνα και Θεσσαλονίκη με εκατομύρια κατοίκους να μετράνε σε τέτοιες συγκεντρώσεις διαμαρτηρίας μερικές χιλιάδες κόσμου. Δεν εννοείται οι Σέρρες να έχουν συγκεντρωμένους 50 άτομα με ανεργία πάνω από 40% και 14000 εγγεγραμμένους φοιτητές. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Aias είπε...

Πολύ καλή δουλειά!!Επίσης και πολύ καλή μουσική!

hackaday είπε...

Thanks... Αν και έχω ένα θεματάκι με μια Σερραία blogger αλλά θα το λυσω σύντομα... Κάτι ξέρω και αποφεύγω τους ντόπιους... Ο κλέψας του κλέψαντος φίλε μου...