Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Μ.Κ.Ο. και Σπατάλη Δημοσίου Χρήματος


Μ.Κ.Ο., Εξωτερική Πολιτική και Σπατάλη Δημοσίου Χρήματος


Η  Μ.Κ.Ο. είναι μία νομικά συγκροτημένη οργάνωση που δημιουργείται από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, και λειτουργεί (υποτίθεται) ανεξάρτητα από κάθε κυβέρνηση. Λέμε ότι «υποτίθεται», διότι όλες αυτές οι εκατοντάδες ΜΚΟ που λειτουργούν στην Ελλάδα, διαφθείρονται με τη δύναμη του χρήματος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και παρεκτρέπονται του σκοπού δια τον οποίον ιδρύθηκαν, και καταντούν πρακτορεία και κέντρα πληροφοριών ξένων εχθρικών προς την Ελλάδα δυνάμεων, ενώ αμείβονται από τη πατρίδα μας πλουσιοπάροχα.

Ο νόμος λέει Μ.Κ.Ο. είναι κάθε μη κερδοσκοπική, κοινωφελής, οργάνωση που λειτουργεί σε Εθνικό, διεθνές, ή διακρατικό επίπεδο.

Οι Μ.Κ.Ο. ορίζονται από τη παγκόσμια τράπεζα, ως ιδιωτικοί οργανισμοί, για να ασκούν δραστηριότητα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για να απαλύνουν (υποτίθεται) τον πόνο, τη φτώχεια, να φροντίζουν για τη προστασία του περιβάλλοντος, για τη παροχή βασικών κοινωνικών υπηρεσιών στους πολίτες, κλπ, αυτές όμως διαφθείρονται και καταντούν όργανα στα χέρια  ξένων εχθρικών προς τον Ελληνισμό δυνάμεων. Ευτυχώς όχι όλες.

Καταντούν φωλιά παροχής πληροφοριών στην υπηρεσία των Σιωνιστών, της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δεδομένου του γεγονότος ότι η παγκόσμια τράπεζα , είναι ιδιοκτησία της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εύκολα καταλαβαίνει κανείς για τα συμφέροντα ποίων εργάζονται αυτές οι Μ.Κ.Ο. Γιαυτό καταντούν επικίνδυνες για την ασφάλεια της πατρίδος, και βάρος στο δημόσιο ταμείο. Αυτές οι ΜΚΟ ξεφεύγουν του σκοπού που ορίζει ο νόμος, και γίνονται όργανα των εχθρών της Ελλάδος, ενώ παράλληλα τις χρηματοδοτεί το ίδιο το Ελληνικό κράτος.

Θα μου πείτε, εδώ έγινε η ίδια η Ελληνική κυβέρνηση όργανο των Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών, και δεν θα γίνουν οι Μ.Κ.Ο.;

Οι ΜΚΟ έχουν οργανωθεί σε ομοσπονδία, δηλαδή η «Ισχύς εν τη ενώσει». Σήμερα τα μέλη της ομοσπονδίας είναι δεκάδες φορείς που ενεργοποιούνται σε διαφόρους τομείς, όπως: Ανθρώπινα δικαιώματα, (είναι αυτοί που προστατεύουν τους λαθρομετανάστες),Προστασία του πολίτη, (Καμίνης και ΣΙΑ), πολιτική προστασία, Ανάπτυξη, Ανθρωπιστική βοήθεια στο εξωτερικό, (είναι οι ΜΚΟ που λαμβάνουν από το κράτος εκατομμύρια ευρώ, και τα προωθούν - υποτίθεται,- μέσω ΟΗΕ,-δηλαδή χάος- στις υποσαχάριες χώρες ενώ η πατρίδα πένεται), κοινωνική αλληλεγγύη (πρόσφυγες -λαθρομετανάστες), Περιβάλλον, Πολιτισμός, κ.λ.π.

Σε όλες αυτές τις ΜΚΟ θα τους λέγαμε μπράβο, εάν πρόσφεραν κοινωνικό έργο αφιλοκερδώς, και εάν δεν ζητούσαν χρηματοδότηση από το χρεοκοπημένο Ελληνικό κράτος. Εξάλλου δεν τους ζητήσαμε βοήθεια, μόνοι τους έσπευσαν να μας δώσουν τα φώτα τους, έργο το οποίο μπορούσαν κάλλιστα να κάμουν τα Υπουργεία, χωρίς άλλη αμοιβή, εκατομμυρίων Ευρώ, από το δημόσιο ταμείο.

Το Αμερικανικό δημόσιο, έξυπνα φερόμενο, ανέθεσε σε ιδιωτικούς φορείς τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ. Έτσι βλέπουμε να τους χρηματοδοτούν τα ιδρύματα Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Goldman sachs, Morgan, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Στον υπόλοιπο κόσμο χρηματοδοτούνται από τη Σιωνιστική Παγκόσμια τράπεζα των διεθνών λαμογιών των Κοσμοκρατόρων. Στην Ε.Ε. χρηματοδοτούνται από το τμήμα προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας, κ.λ.π.

Επίσης υπάρχουν ΜΚΟ, για το σύνταγμα και τους θεσμούς. Έτσι μας λένε ότι αυτό επέβαλε , η ανάγκη μιάς συνολικής ρύθμισης της σχέσης μεταξύ  πολιτείας και ΜΚΟ, λες και εμείς τους ζητήσαμε βοήθεια. Ήλθαν σαν αυτόκλητοι σωτήρες. Έτσι βλέπουμε ότι 800 ΜΚΟ έκαναν καμπάνια το 2006 με στόχο την εκπροσώπηση και προώθηση των θέσεων της κοινωνίας των πολιτών, σχετικά με την αναθεώρηση του συντάγματος, δηλαδή «Μπούρδες» που λέει ο λαός, λές και οι συνταγματολόγοι της εκάστοτε κυβερνήσεως , με πλειοψηφία στη Βουλή, θα ακούσουν τις ΜΚΟ  και δεν θα επιβάλλουν άρθρα στο σύνταγμα ανάλογα με τα κομματικά τους συμφέροντα, όπως π.χ. ο Νόμος περί ευθύνης υπουργών, που τόση διαφθορά έφερε στο δημόσιο.

Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται  αδικημένος και δαρμένος, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού πληρώνει τους πράκτορες των Εξουσιαστών του πλανήτη, μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας διακυβέρνησης, της οποίας όλοι γνωρίζουμε τους σκοπούς. Τελευταία οι ΜΚΟ έχουν πολλαπλασιασθεί στη χώρα μας κατά αριθμητική πρόοδο.

Μερικά κανάλια της τηλεοράσεως σε ειδικό ρεπορτάζ για τις ΜΚΟ ανέφεραν απίθανες και τρελές  ονομασίες ΜΚΟ, και τα ποσά που κατασπαταλεί το κράτος για αυτές.

Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών της Οικουμένης, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι διάφορες ΜΚΟ, φροντίζουν για την ίδρυσή τους, και τις απασχολούν δια ίδιο συμφέρον , αφού άλλα κορόιδα πληρώνουν.

Το κακό είναι ότι όλους αυτούς τους τεμπέληδες, και ανεπάγγελτους της πολιτικής θολοκουλτούρας, που στελεχώνουν τις ΜΚΟ, καλείται ο Ελληνικός λαός να χρηματοδοτεί, από τη κομμένη σύνταξή του.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αυτές οι ΜΚΟ, δρούν και εργάζονται εναντίον της Ελλάδος, αφού τα στελέχη τους είναι ανθέλληνες, (ευτυχώς όχι όλες), κυνηγούν δικαστικά τον Έλληνα πολίτη από το υστέρημα του οποίου αμείβονται, είναι δικομανείς, και δουλεύουν για τον εχθρό της Ελλάδος, (Τουρκία, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, κλπ.), λέγω δικομανείς διότι, όποιος Έλληνας πατριώτης αγωνισθεί για την Ελλάδα πατρίδα, αμέσως του κάνουν μήνυση, βασιζόμενοι στο νόμο περί ρατσισμού, και ας πάει η Ελλάδα να πνιγεί, ενώ οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη το νόμο αυτό τον έχουν κάνει κουρελόπανο. «Εκείνοι» έχουν την εξουσία. Υπενθυμίζουμε την απόφαση του ΟΗΕ, «ZIONISM  IS  A  RACISM» που προκάλεσε ταραχή στους Κοσμοκράτορες.

Προσφέρουν  υπηρεσίες  στους Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης και διαχείρισης του πλανήτη μας.

Οι πλείστοι από αυτούς, δουλεύουν για τη Σιωνιστική Νέα Τάξη.
Το κακό είναι ότι σε περίοδο χρεοκοπίας της Ελλάδος, καλείται ο Ελληνικός λαός, να πληρώνει και τους εχθρούς του.

Πολλές ΜΚΟ  χρηματοδοτούνται από το ΥΠ.ΕΞ. διά των μυστικών κονδυλίων. Εκεί να δείτε ρεμούλα και σπατάλη του δημοσίου χρήματος. Δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τους πράκτορες του εχθρού. Τρελοκομείο η Ελλάς(!!!) ή μάλλον φωλεά προδοτών και κλεπτών (όπως φωνάζει ο λαός στις πλατείες), από Jeffrey και τα αδέλφια του, μέχρι το τελευταίο στέλεχος ΜΚΟ. Καταστάσεις γελοίες και πλήρης σχιζοφρένεια, στο δημόσιο. Η Ελλάς και οι ΜΚΟ γιαυτούς θεωρούνται όχημα προς εξασφάλιση εύνοιας των Κοσμοκρατόρων.

Ο κάθε τεμπέλης και ανεπάγγελτος ιδρύει και μια ΜΚΟ με τις πλάτες των διεθνών απατεώνων της παγκοσμιοποίησης, για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των διεθνών λαμογιών εις βάρος των Ελλήνων, ώστε να οδηγήσουν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, για τα περαιτέρω.

Δανειζόμαστε από τη Σιωνιστική τρόικα, του διεθνούς κατεστημένου, για να πληρώνουμε, εκτός από τις ΜΚΟ, και τα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών, τους οποίους κάποτε παλιά θεωρούσαμε ημιθέους της πολιτικής, και τους θαυμάζαμε, ενώ απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, «ντενεκέδες ξεγάνωτοι», όπως έλεγε ο μακαρίτης πρώην υπουργός Γιαννόπουλος, αφού οδήγησαν τη πατρίδα στη χρεοκοπία, όχι μόνον οικονομική, αλλά χρεοκοπία και στα εθνικά θέματα. Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, οι πρωθυπουργοί ανεδείχθησαν εφιάλτες της Ελλάδος, δημιουργοί σκανδάλων, και ιδρυτές της κλεπτοκρατίας. Ας τους πληρώνουν τα πραγματικά αφεντικά τους, για λογαριασμό των οποίων  δουλεύουν.

Η Ελλάς είχε την ατυχία να έχει Έλληνες μεν, πλην όμως Εβραϊκής καταγωγής Σιωνιστάς Πρωθυπουργούς, από Ααρών Αβουρί, μέχρι ΠαπαΕβραίου. Η συνέχιση αυτών των ανθελληνικών πρακτικών, είναι απαράδεκτες και απορρίπτονται μετά βδελυγμίας από τους Έλληνες. Αυτή η σπατάλη του δημοσίου πλούτου σε ανθελληνικές οργανώσεις πρέπει αμέσως να σταματήσει πράγμα που προσβάλλει τον Ελληνικό λαό, αλλά και το ΥΠ.ΕΞ. διότι όλοι αυτοί οι «καπάτσοι» των ΜΚΟ  μας θεωρούν ηλιθίους όλους εμάς που τους πληρώνουμε, για να πολεμάνε τη πατρίδα.

Ένα παράδειγμα εχθρικής δράσης των ΜΚΟ προς τον Ελληνισμό ,είναι αυτές οι ΜΚΟ που βοήθησαν προ καιρού τους Τούρκους στην επιχείρηση κατά των Ισραηλινών, στην Ανατολική Μεσόγειο, έφεραν σε δύσκολη θέση διπλωματικά την Ελλάδα, και δημιούργησαν έξοδα σε ημέρες φτώχειας.
Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι η αποστολή οικονομικής βοήθειας μέσω ΜΚΟ, προς τους βάρβαρους άρπαγες γείτονες από βορά και ανατολάς, γιατί έτσι το ήθελε και το θέλει η Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Έστειλαν βοήθεια εκατομμύρια Ευρώ στους βάρβαρους εχθρούς.

Πτώχευσαν την Ελλάδα για την ανάπτυξη της Τουρκίας και Αλβανίας.

Η Κυβέρνηση σεβόμενη τον Ελληνικό λαό, οφείλει το συντομότερο δυνατόν να διαλύσει αυτές τις ΜΚΟ και τα εθνικώς ύποπτα ιδρύματα.

Στο τύπο διαβάζουμε, «Εισαγγελική παρέμβαση για τη χρηματοδότηση των ΜΚΟ». Ο Εισαγγελεύς ζητά από το οικονομικό τμήμα της δικαιοσύνης, να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί αυτές οι ΜΚΟ, είτε από το δημόσιο, είτε από ιδιώτες, (π.χ. ΣΟΡΟΣ κλπ.), είτε από ξένες δυνάμεις.

Από παντού τα πιάνουν. Είναι η κομπίνα της εποχής, φθάνει να εξυπηρετείται η παγκόσμια διακυβέρνηση. Ο κάθε πονηρός, ο κάθε ανεπάγγελτος, το κάθε λαμόγιο, ο κάθε τεμπέλης, ο κάθε κατάσκοπος ξένης δύναμης, ιδρύει και από μια ΜΚΟ, για να τα «κονομάει», εις υγείαν και εις βάρος των κορόιδων.

Στο τύπο διαβάζουμε, «Μαύρη τρύπα στις ΜΚΟ του ΥΠ.ΕΞ.» Το ΥΠ.ΕΞ. παραδέχθηκε ότι δεν λειτουργεί η καταγραφή, (το αρμόδιο τμήμα), και ότι εμφανίζεται μαύρη τρύπα στις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ.

Μη λησμονείτε ότι στη τελευταία εικοσαετία από το ΥΠΕΞ πέρασαν σαν Υπουργοί εξωτερικών όλη η πολιτική σαβούρα, και όσοι ανίκανοι και εθνικοί μειοδότες υπήρξαν στο πολιτικό κόσμο, και στο πολιτικό στερέωμα της Ελλάδος, όλοι τους πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και μέλη της λέσχης BILDERBERG, αυτό αποδεικνύεται από τα γεγονότα-προδοσίες Κύπρου, Οτσαλάν, Ίμια, σχέδιο Ανάν, Σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο, Χρεοκοπία, Αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα, ενώ η Ελλάς αγωνιζότανε να πετύχει τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου με τη Ρωσία, το ΥΠ.ΕΞ έβαζε δυναμίτη στις συμφωνίες με τη Ρωσία, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ στους αγωγούς, άρνηση χάραξης Α.Ο.Ζ., κ.λ.π., όλα τα πρόδωσαν, όλα τα έδωσαν στους Τούρκους, στους Σκοπιανούς, και στους Αμερικάνους, και ότι προδοτικό υπήρξε εναντίον της Ελλάδος το υποστήριξαν. Δεν υπάρχει άλλο κράτος στο κόσμο, ούτε στις τριτοκοσμικές και τεταρτοκοσμικές Αφρικανικές και Ασιατικές χώρες, που να προδόθηκε τόσο πολύ από το υπουργείο εξωτερικών, όσο η Ελλάς.

Εκεί μαζεύτηκε από πολιτικούς, «η σάρα, η μάρα, και το κακό συναπάντημα». Εκεί μαζεύτηκαν σαν ΥΠ.ΕΞ μαζί με τους υφυπουργούς, όλοι οι πληροφοριοδότες της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, και όλοι οι πράκτορες της CΙΑ. Ο τύπος γράφει «έπιναν καφέ στην Αμερικανική πρεσβεία». Όλοι οι ανθέλληνες, πού νόμισαν ότι εάν εξυπηρετήσουν τους Σιωνιστές Αμερικανούς θα κάνουν πολιτική καριέρα. Έλαβαν βραβείο NOBEL εθνικής προδοσίας.

Τέτοια μειοδοσία δεν υπήρξε ποτέ στην παγκόσμια ιστορία.

Έκαναν καριέρα σαν πολιτικοί με βάση την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εχθρών της Ελλάδος, και στηρίχθηκαν από αυτούς.

Μέχρι που πέτυχαν αυτό που ήθελαν οι εχθροί μας, τη χρεοκοπία της Ελλάδος, και το ναυάγιο στα εθνικά μας θέματα, για τα περαιτέρω.

Τώρα η Ελλάς είναι έτοιμη σαν ώριμο φρούτο, να πέσει στην αγκαλιά της  Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Όμως «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», που λέει ο λαός μας, όλοι αυτοί οι προδότες πολιτικοί θα δικασθούν με τη κατηγορία της εσχάτης εθνικής προδοσίας.

Τα αφεντικά τους , αφού τους έστυψαν σαν λεμονόκουπα θα τους πετάξουν στα σκουπίδια, και τότε θα  παραλάβει ο λαός, όλα αυτά τα λαμόγια της πολιτικής, και τους εφιάλτες, για τα περαιτέρω.

Τα ονόματά τους, θα καταχωρηθούν σαν προδότες της πατρίδας, στην Ιστορία του μέλλοντος.

Μερικές ΜΚΟ ιδρύθηκαν με τη δικαιολογία τάχα αντιμετώπισης της ανεργίας, με αποτέλεσμα να φουντώσει η ανεργία, τέτοια υπηρεσία πρόσφεραν, όμως διεξάγονται έρευνες εάν και εφόσον αυτές οι ΜΚΟ ασχολήθηκαν για το σκοπό για τον οποίο ιδρύθηκαν.

Δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε, δεν μας έφθαναν όλα τα βάσανα, έχουμε να ασχοληθούμε τώρα και με ανακρίσεις για τις δραστηριότητες των προδοτικών ΜΚΟ. Ευτυχώς όχι όλες. Απαραίτητη είναι η διαφάνεια στις ΜΚΟ. Σε αυτό το πλαίσιο ο τύπος θεωρεί θετική εξέλιξη τη πρωτοβουλία του εισαγγελέα Εφετών, για έλεγχο των οικονομικών των ΜΚΟ. Πάντα με το «γάντι» τους φέρεται  το κράτος, μη και θυμώσουνε τα μεγάλα αφεντικά τους.

Υπάρχει ΜΚΟ για την ανάπτυξη, εμείς λέμε, σιγά την ανάπτυξη, Αλβανία μας κατάντησαν από τη πολύ ανάπτυξη. Παντού σε όλα τα υπουργεία υπάρχουν ΜΚΟ, παντού θα τους βρούμε , φθάνει να υπάρχει χρηματοδότηση, για να φάνε από τις συντάξεις των γερόντων, επιπέδου Βουλγαρίας, Τουρκίας, και Ρουμανίας. Το κράτος, και οι πολιτικοί, είναι τόσο ηλίθιοι που δίνουν συντάξεις σε Αλβανούς, Βούλγάρους και Ρουμάνους, και πάσης φύσεως λαθρομετανάστες, και κόβουν συντάξεις από τους Έλληνες.

Τις τελευταίες ημέρες είμαστε μάρτυρες απίστευτων αποκαλύψεων για χρηματοδοτήσεις από υπουργεία σε ΜΚΟ, που δεν αποφέρουν κανένα όφελος για το δημόσιο. Ο Εισαγγελέας ζητά να ελεγχθούν περίπου 600 ΜΚΟ που έχουν συσταθεί τη τελευταία 15ετία και να εντοπισθούν όλα τα σκάνδαλα. Σαν όρνεα αρπακτικά έπεσαν επάνω στο κουφάρι της Ελλάδος και τη κατασπάραξαν. Ένας ΜΚΟ υποτίθεται ότι είναι ένας νομικά συγκροτημένος οργανισμός, που δημιουργήθηκε από φυσικά η νομικά πρόσωπα, για να παράγει καλό έργο για τη πατρίδα, ενώ αυτοί μετέτρεψαν τις οργανώσεις αυτές σε φωλιά πληροφοριοδοτών.

Μερικές ΜΚΟ υποτίθεται ότι αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα στην ανάλυση των διεθνών σχέσεων, γιαυτό το λόγο άλλωστε ζητούν άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες αρχές, ότι δηλαδή θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και ανάλυση των διεθνών σχέσεων, ενώ στη πορεία, εξελίσσονται σε γιάφκες της Σιωνιστικής πρεσβείας των Αθηνών, και πνίγουν με τις αναλύσεις τους, την ίδια τη πατρίδα τους.

Πως μπορεί μία Μ.Κ.Ο.  να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων» και χρεοκοπίας του κράτους;

Μερικά κανάλια σε αναλυτικό ρεπορτάζ έδειξαν τα νούμερα χρηματοδότησης των ΜΚΟ και φρίξαμε.

Η απάντηση είναι πολύ απλή, φθάνει ο ιδρυτής της ΜΚΟ να είναι συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο ανθρώπου υψηλά ισταμένου στη ντόπια και διεθνή εξουσία. Λεφτά υπάρχουν για τις ΜΚΟ της «Βασιλομήτορος» και των «πριγκίπων» αδελφών, και των κολλητών τους, ενώ κόβουν τις συντάξεις των γερόντων. Δανειζόμαστε για να πληρώνουμε σφηκοφωλιές πρακτόρων.

Οι  ΜΚΟ παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων, αφού δρούν σαν προέκταση της Σιωνιστικής Αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής, και άλλων εχθρικών προς την Ελλάδα δυνάμεων, ενώ χρηματοδοτούνται από την Ελληνική κυβέρνηση με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Γιαυτό μας κόβουν μισθούς και συντάξεις, και βάζουν βαριά φορολογία, για να χρηματοδοτούν τις ΜΚΟ , και να στέλνουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για την ανάπτυξη της Τουρκίας και της Αλβανίας, «Τοις Εκείνων ρήμασι πειθόμενοι.»

Έτσι έχουμε ΜΚΟ που λειτουργούν για τα συμφέροντα του Ισραήλ, της Τουρκίας, της Αμερικής, των Σκοπίων, της διεθνούς Σιωνιστικής δικτατορίας, κ.λ.π. Έχουμε και ΜΚΟ των Ορθοδόξων Πατριαρχείων της αλλοδαπής (Αλεξανδρείας, κ.λ.π.) για να μας φέρνουν εδώ μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους πρώτα βαπτίζουν σε χριστιανούς. Οι ΜΚΟ χρησιμοποιούν απίθανα ονόματα και τίτλους.

Έτσι έχουμε ΜΚΟ-σύλλογοι μεταναστών στη Θεσσαλονίκη, ΜΚΟ «Κουρδιστό πορτοκάλι», ΜΚΟ γυναικείων οργανώσεων, ΜΚΟ πράσινης ανάπτυξης, ΜΚΟ αειφόρου ανάπτυξης, ΜΚΟ για τη καλλιέργεια ντομάτας στην ακτή του Ελεφαντοστού, και ότι άλλο τρελό φαντασθείτε. Κατασπατάλησαν τους πόρους του Γ ΚΠΣ  σε απίθανες ΜΚΟ που δρούν για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Μέχρι και το ίδρυμα ΙΣΤΑΜΕ εμφανίζεται να έχει πάρει χρήματα ως ΜΚΟ. Υπάρχει ΜΚΟ με το όνομα «Αφύπνιση τώρα», καλή η αφύπνιση κύριοι, αλλά η Ελλάς χρεοκόπησε από τη πολύ αφύπνιση και τους πολλούς πράκτορες ξένων δυνάμεων.

Στο διαδίκτυο, και στο blog «Newsbomb» διαβάζουμε:
«Απειλείται το ίδρυμα «Το χαμόγελο του παιδιού» γιατί δεν έχει τη οικονομική δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα 100 εγκαταλελειμμένα ορφανά παιδιά που φροντίζει και περιθάλπει».

Το ΥΠ.ΕΞ της παγκόσμιας διακυβέρνησης του κ. Δρούτσα, στέλνει 900.000 Ευρώ στη ΜΚΟ  «Ινστιτούτο Αειφορικής Ανάπτυξης», (αγνώστων λοιπών στοιχείων) για τη λειτουργία του.
Ανάμεσα στα δύο αυτά εξωφρενικά γεγονότα, κρύβεται όλη η σαπίλα ενός κράτους, που πρέπει να ξαναγεννηθεί.

Την ώρα που ο δημιουργός του «Χαμόγελου του παιδιού», κλαίγοντας έλεγε στα κανάλια για τα προβλήματα του ιδρύματος, βρήκα μια κατάπτυστη λίστα οικονομικών παροχών από το ΥΠ.ΕΞ. σε κάποιες αμφιλεγόμενες ΜΚΟ, λέει ο κ.Χαρδαβέλας. Προσέξτε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος από το ΥΠ.ΕΞ.  του εξωγήινου τέως υπουργού κυρίου Δρούτσα, και που πάνε τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων, σε καιρό χρεοκοπίας της χώρας.

Υπάρχει ΜΚΟ «Γέφυρα επικοινωνίας» - τι γεφυρώνει αυτή η οργάνωση όσο και αν έψαξα δε βρήκα - που της έδωσαν 290.000 Ευρώ. Σε άλλη ΜΚΟ με όνομα, «Ινστιτούτο Κυβέλη» 208.000 Ευρώ. ΜΚΟ «ΚΕΣΣΑ-Δήμητρα» (Αγνώστων λοιπών στοιχείων), 1.200.000 Ευρώ. Η λίστα που έχω στα χέρια μου-γράφει ο κ. Χαρδαβέλας- περιλαμβάνει 120 τέτοιες ΜΚΟ, όπου διατέθηκαν δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ, από το 2006 μέχρι σήμερα. Από την άλλη για το «Χαμόγελο του παιδιού», δεν υπάρχουν ούτε 50 Ευρώ, για να ταΐσουν τα ορφανά.

Όλα αυτά εντάσσονται στο πρόγραμμα πτώχευσης και χρεοκοπίας της Ελλάδος που διέταξαν οι Παγκοσμιοποιητές, και έσπευσαν να υλοποιήσουν οι εθνικοί προδότες πολιτικοί, αυτοί οι εθνικοί εφιάλτες, που μας ήλθαν από το πουθενά, και είναι όλοι τους Σιωνιστές.

Βρήκαν αφελείς και τους ψηφίζουν, χωρίς να καταλαβαίνουν οι αφελείς Έλληνες ψηφοφόροι ότι έτσι καταδικάζουν τα εγγονάκια μας σε βέβαιο θάνατο. Βάζουν το Σιωνιστικό κόμμα πάνω από την Ελλάδα. Μιλάμε για πλήρη νεοΕλληνική σχιζοφρένεια.

Η Ελλάς κατάντησε ένα απέραντο φρενοκομείο και τρελοκομείο, από πολιτικό κομματικό φανατισμό, αλλά και για την εξυπηρέτηση συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: