Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ 2040

ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥ 2040 ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΜΙΛΛΙΕΤ!

ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΡΙΝΤΜΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΛΙΕΤ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ...

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΙΛΛΙΕΤ:


Η υποδοχή του Ερντογάν στο Κάιρο και η ανάδειξη του από τα ΜΜΕ του κόσμου ως ¨υποψήφιο παγκόσμιο ηγέτη του Ισλάμ¨ μου θύμισε τον οδικό χάρτη για την Τουρκία έως το 2040 του αναλυτή Τζώρτζ Φρίντμαν.

Στο βιβλίο του ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑΣ/ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ περιλαμβάνεται η πρόβλεψη πως ¨Η Τουρκία θα γίνει περιφερειακός ηγέτης¨.

Και ακόμα περισσότερο…

Τονίζεται πως ¨Η Τουρκία ακόμη και μη θέλοντας θα επεκτείνει την ηγεμονία της σε ευρύτερη περιοχή¨.

Παραθέτω κάποιες γραμμές :


Τον 21ο αιώνα η γερασμένη Ευρώπη, για να τραβήξει τον νέο πληθυσμό της Τουρκίας που σήμερα απωθεί, θα φτάσει σε κατάσταση να κάνει και διαφημίσεις. Η Ε.Ε. – αν θα υπάρχει- θα προσφέρει την υποψηφιότητα της Τουρκίας σε χρυσό δίσκο.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τις ΗΠΑ. Θα μοιράζει ¨μπόνους¨ στον νεανικό πληθυσμό του Μεξικού. Το ¨σούπερ κράτος¨του 21ου αιώνα θα είναι πάλι οι ΗΠΑ. Η εποχή της Ευρώπης κλείνει. Η εποχή της Αμερικής μόλις άρχισε. Η άλλη μεγάλη δύναμη θα είναι η Ιαπωνία. Η Ρωσία θα διαλυθεί για μια ακόμη φορά. Η Ινδία δεν δίνει ελπίδες. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά.


Όπως έγινε παλιότερα πάλι θα καταπέσουν.

Ποιοι θα είναι οι νέοι μεγάλοι του 21ου αιώνα ;

Αυτοί θα είναι η Τουρκία, η Πολωνία και το Μεξικό.

Η Τουρκία όσο υποχωρεί η Ρωσία, τόσο θα προχωρά προς τα βόρεια και την περιοχή του Καυκάσου.

Η Τουρκία ξεπερνώντας τον Καύκασο θα φτάσει στην Ρωσία και την Ουκρανία και θα προχωρήσει προς την γεωργική καρδιά της Ρωσίας.

Η Τουρκία θα επηρεάσει το Καζακιστάν και η ισχύς της θα φτάσει και στην Μέση Ασία. Η Μαύρη θάλασσα θα έχει γίνει μια τουρκική λίμνη ενώ η Κριμαία και η Οδυσσός θα έχουν αυξήσει σημαντικά το εμπόριο τους με την Τουρκία. Σε αυτή την περιοχή θα υπάρχουν πολλοί Τούρκοι επενδυτές.

Η Τουρκία θα μπει στα Βαλκάνια στα οποία ούτως η άλλως έχει στενές σχέσεις με τα μουσουλμανικά κράτη της Βοσνία και της Αλβανίας.

Και στα μέσα της δεκαετίας του 2040 η Τουρκία θα αποτελεί πραγματικά μια περιφερειακή δύναμη. Η Ρωσία και η Τουρκία θα έχουν ένα μεγάλο πλέγμα σχέσεων στα γεωργικά προιόντα και στην ενέργεια.

Οι Κούρδοι ενώ προσπαθούσαν να ιδρύσουν δικό τους κράτος θα δεχτούνε πλήγματα από τις εσωτερικές συγκρούσεις σε Ιράκ και Συρία. Η Τουρκία θα κυριαρχήσει σε Ιράκ και Συρία και έτσι η επιρροή της θα φτάσει στην αραβική χερσόνησο…..¨ (πηγή)

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ...

ΠΗΓΗ: ΕΛ NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: